Pengilang OEM Jenama Sendiri Herba, 
Terbesar Di Malaysia.

(Marketing Division) Office Hour & Whatsapp Only: 

Collagen

Collagen (Kolagen) ialah protein utama yang terdapat pada tisu penghubung, kulit, tulang, keratin (rambut, kuku), gigi dan organ badan yang lain.

Collagen menyokong sebahagian besar sel-sel bagi memberikan struktur, kekuatan dan keanjalan untuk kulit dan tisu badan.

Peningkatan usia menyebabkan kita kehilangan hampir separuh daripada kolagen yang ada. Pengambilan makanan tambahan berasaskan kolagen mampu menggantikan kolagen yang hilang dalam badan.

Sebahagian besar serbuk Collagen diperolehi daripada sumber akuatik seperti kulit, sisik dan sirip ikan. Collagen dari sumber laut mudah diserap oleh badan kerana mempunyai molekul yang rendah & tentu sekali halal.

Contoh Produk:

1. Serbuk Collagen Plus
2. Kapsul Collagen
3. Jus Collagen
4. Kopi Plus Collagen
5. Sabun Collagen
6. Krim Collagen
Untuk senarai jenis & bentuk produk dengan lebih tepat, sila rujuk bahagian Promosi.
Ada Idea Untuk Produk Sendiri??
Kami boleh menyediakan hampir semua jenis produk berasaskan Collagen mengikut kehendak pelanggan & piawaian badan-badan berwajib. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.
Perhatian:
1. Sebarang produk yang mempunyai tuntutan perubatan perlukan kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
2. Semua produk kecantikan atau kosmetik perlu mendapat notifikasi yang diberikan oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (PBKD) sebelum dipasarkan di Malaysia.
3. Produk makanan & minuman adalah dikategorikan sebagai makanan dan tidak perlu berdaftar dengan KKM. Ia dikawal oleh pihak Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (BKKM). Produk kategori makanan adalah dilarang untuk membuat sebarang tuntutan perubatan.
- Miliki Produk Jenama Sendiri Serendah RM1500.
- MOQ Serendah 50 unit.
- Penghantaran Percuma.
- Tiada caj GST/SST.
- Grafik @ Pereka Grafik Disediakan.
Kami boleh menyediakan hampir semua jenis produk berasaskan herba mengikut kehendak pelanggan & piawaian badan-badan berwajib