Pengilang OEM Jenama Sendiri Herba, 
Terbesar Di Malaysia.

(Marketing Division) Office Hour & Whatsapp Only: 

Glutathione

Glutathione atau Ibu Putih adalah protein semulajadi dalam tubuh (hati) yang berperanan penting untuk mencerahkan sel kulit gelap, kesihatan & pertumbuhan sel-sel dan sistem kekebalan tubuh. Ia bersifat antioksida dan anti-toksin.

Tanpa glutathione, antioksida lain seperti Vitamin tidak dapat bekerja secara optimal & limfosit tidak dapat menghasilkan antibodi untuk melawan jangkitan bakteria dan virus.

Sumber semulajadi yang kaya dengan Glutathione ialah susu ibu, cauliflower, avocado, potato, asparagus, tembikai, oren, tomato & anggur. Pengambilan makanan tambahan Glutathione mampu menggantikan Glutathione yang hilang dalam badan.

Contoh Produk:

1. Jus Glutathione Plus
2. Kapsul Glutathione
3. Serbuk Glutathione
4. Krim Glutathione Plus
5. Koko Plus Glutathione
Untuk senarai jenis & bentuk produk dengan lebih tepat, sila rujuk bahagian Promosi.
Ada Idea Untuk Produk Sendiri??
Kami boleh menyediakan hampir semua jenis produk berasaskan Glutathione mengikut kehendak pelanggan & piawaian badan-badan berwajib. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.
Perhatian:
1. Sebarang produk yang mempunyai tuntutan perubatan perlukan kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
2. Semua produk kecantikan atau kosmetik perlu mendapat notifikasi yang diberikan oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (PBKD) sebelum dipasarkan di Malaysia.
3. Produk makanan & minuman adalah dikategorikan sebagai makanan dan tidak perlu berdaftar dengan KKM. Ia dikawal oleh pihak Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (BKKM). Produk kategori makanan adalah dilarang untuk membuat sebarang tuntutan perubatan.
- Miliki Produk Jenama Sendiri Serendah RM1500.
- MOQ Serendah 50 unit.
- Penghantaran Percuma.
- Tiada caj GST/SST.
- Grafik @ Pereka Grafik Disediakan.
Kami boleh menyediakan hampir semua jenis produk berasaskan herba mengikut kehendak pelanggan & piawaian badan-badan berwajib