Pengilang OEM Jenama Sendiri Herba, 
Terbesar Di Malaysia.

(Marketing Division) Office Hour & Whatsapp Only: 

Serbuk Mutiara

Serbuk mutiara merupakan rahsia keayuan dan panjang umur bagi Yang Guifei dari Dinasti Tang, Maharani Cixi dari Dinasti Qing dan Permaisuri Cleopatra dari Mesir kuno.


Sejak 2,000 tahun yang lalu, pakar perubatan Cina telah memasukkan serbuk mutiara yang dihancurkan ke dalam ubat-ubat herba sebagai rawatan untuk awet muda, mencegah penuaan kulit, radang kulit, jerawat, memperbaiki penglihatan & menenangkan minda.


Cleoptara pula mencampurkan serbuk mutiara dengan susu, seterusnya digunakan untuk mandi supaya kulitnya tetap cerah kemerahan.

Contoh Produk:

1. Serbuk Mutiara Plus
2. Jus Mutiara Plus
3. Kapsul Mutiara
4. Ubat Titis Mata Mutiara
5. Losyen Mutiara Plus
6. Kopi Mutiara Plus
Untuk senarai jenis & bentuk produk dengan lebih tepat, sila rujuk bahagian Promosi.
Ada Idea Untuk Produk Sendiri??
Kami boleh menyediakan hampir semua jenis serbuk atau campuran Mutiara mengikut kehendak pelanggan & piawaian badan-badan berwajib. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.
Perhatian:
1. Sebarang produk yang mempunyai tuntutan perubatan perlukan kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
2. Semua produk kecantikan atau kosmetik perlu mendapat notifikasi yang diberikan oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (PBKD) sebelum dipasarkan di Malaysia.
3. Produk makanan & minuman adalah dikategorikan sebagai makanan dan tidak perlu berdaftar dengan KKM. Ia dikawal oleh pihak Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (BKKM). Produk kategori makanan adalah dilarang untuk membuat sebarang tuntutan perubatan.
- Miliki Produk Jenama Sendiri Serendah RM1500.
- MOQ Serendah 50 unit.
- Penghantaran Percuma.
- Tiada caj GST.
- Grafik @ Pereka Grafik Disediakan.
Kami boleh menyediakan hampir semua jenis produk berasaskan herba mengikut kehendak pelanggan & piawaian badan-badan berwajib