Pengilang OEM Jenama Sendiri Herba, 
Terbesar Di Malaysia.

(Marketing Division) Office Hour & Whatsapp Only: 

Teh

Teh adalah minuman berkafeina yang dihasilkan daripada daun pucuk pokok Camellia Sinensis atau Camellia Thea melalui cara rendaman atau campuran di dalam air.

Cara pemprosesan daun teh melibatkan pengoksidaan, pemanasan dan pengeringan.

Untuk memberi rasa yang berlainan dan meningkatkan kualiti, teh dicampurkan dengan pelbagai jenis herba, rempah, bunga atau buah.

Perkataan “teh" juga digunakan untuk sebarang rendaman buah atau herba seperti teh Rosehip atau teh Bunga Matahari. Ia biasanya dinamakan sebagai teh herba untuk mengelakkan kekeliruan dengan teh yang berasaskan daun Camellia Sinensis.

Contoh Produk:

1. Teh Untuk Kurus
2. Teh Berasaskan Bunga atau Buah
3. Teh Hijau
4. Lulur / Scrub Teh
5. Teh Campuran Untuk Pelbagai Khasiat
Untuk senarai jenis & bentuk produk dengan lebih tepat, sila rujuk bahagian Promosi.
Ada Idea Untuk Produk Sendiri??
Jangan Bimbang. Kami boleh menyediakan hampir semua jenis produk berasaskan Teh mengikut kehendak pelanggan & piawaian badan-badan berwajib. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.
Perhatian:
1. Sebarang produk yang mempunyai tuntutan perubatan perlukan kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
2. Semua produk kecantikan atau kosmetik perlu mendapat notifikasi yang diberikan oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (PBKD) sebelum dipasarkan di Malaysia.
3. Produk makanan & minuman adalah dikategorikan sebagai makanan dan tidak perlu berdaftar dengan KKM. Ia dikawal oleh pihak Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (BKKM). Produk kategori makanan adalah dilarang untuk membuat sebarang tuntutan perubatan.
- Miliki Produk Jenama Sendiri Serendah RM1500.
- MOQ Serendah 50 unit.
- Penghantaran Percuma.
- Tiada caj GST/SST.
- Grafik @ Pereka Grafik Disediakan.
Kami boleh menyediakan hampir semua jenis produk berasaskan herba mengikut kehendak pelanggan & piawaian badan-badan berwajib