Pengilang OEM Jenama Sendiri Herba, 
Terbesar Di Malaysia.

(Marketing Division) Office Hour & Whatsapp Only: 

Ubat-Ubatan

Kami menyediakan pelbagai jenis ubat-ubatan dalam pelbagai bentuk seperti ekstrak, pati, kapsul, jus, pra-campuran, minyak dan sebagainya.

Ubat-ubatan ini adalah untuk pelbagai penyakit yang khusus dan umum mengikut kehendak pelanggan.

Segala ramuan disediakan oleh pakar-pakar perubatan herba yang terpilih dari seluruh negara. Ianya dalam bentuk bahan herba tunggal atau bercampur.

Ubat-ubatan ini selamat untuk digunakan kerana terdiri daripada bahan semulajadi seperti tumbuhan herba, buah atau haiwan yang mempunyai nilai perubatan yang tinggi.

Contoh Produk:

1. Kapsul Resdung
2. Ubat Kesihatan Lelaki
3. Jus Untuk Tenaga
4. Air Berubat
5. Pati Halia Untuk Buang Angin
Untuk senarai jenis & bentuk produk dengan lebih tepat, sila rujuk bahagian Promosi.
Ada Idea Untuk Produk Sendiri??
Kami boleh menyediakan hampir semua jenis ubat-ubatan berasaskan herba mengikut kehendak pelanggan & piawaian badan-badan berwajib. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.
Perhatian:
1. Sebarang produk yang mempunyai tuntutan perubatan perlukan kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
2. Semua produk kecantikan atau kosmetik perlu mendapat notifikasi yang diberikan oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (PBKD) sebelum dipasarkan di Malaysia.
3. Produk makanan & minuman adalah dikategorikan sebagai makanan dan tidak perlu berdaftar dengan KKM. Ia dikawal oleh pihak Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (BKKM). Produk kategori makanan adalah dilarang untuk membuat sebarang tuntutan perubatan.
- Miliki Produk Jenama Sendiri Serendah RM1500.
- MOQ Serendah 50 unit.
- Penghantaran Percuma.
- Tiada caj GST/SST.
- Grafik @ Pereka Grafik Disediakan.
Kami boleh menyediakan hampir semua jenis produk berasaskan herba mengikut kehendak pelanggan & piawaian badan-badan berwajib