Pengilang OEM Jenama Sendiri Herba, 
Terbesar Di Malaysia.

(Marketing Division) Office Hour & Whatsapp Only: 

Kosmetik

Kosmetik adalah bahan perawatan yang digunakan untuk mencantikkan, meningkatkan penampilan atau mewangikan aroma tubuh manusia.

Kosmetik secara umumnya dibuat dari bahan semulajadi, bahan kimia atau campuran kedua-duanya.

Jenis-jenis kosmetik meliputi krim perawatan kulit, losyen, bedak, wangian, lipstik, penggilap kuku, perias muka dan mata, minyak rambut, kanta lekap berwarna, pewarna rambut, deodoran, pembersih tangan, produk perawatan bayi, perawatan rambut, sabun, garam mandi, produk perlengkapan mandi dan sebagainya.

Contoh Produk:

1. Krim Siang Betik Plus
2. Apple Serum
3. Losyen Pati Limau Nipis
4. Sabun Delima Plus
5. Cleanser Lavender
Untuk senarai jenis & bentuk produk dengan lebih tepat, sila rujuk bahagian Promosi.
Ada Idea Untuk Produk Sendiri??
Kami boleh menyediakan hampir semua jenis Kosmetik berasaskan herba mengikut kehendak pelanggan & piawaian badan-badan berwajib. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.
Perhatian:
1. Sebarang produk yang mempunyai tuntutan perubatan perlukan kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
2. Semua produk kecantikan atau kosmetik perlu mendapat notifikasi yang diberikan oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (PBKD) sebelum dipasarkan di Malaysia.
3. Produk makanan & minuman adalah dikategorikan sebagai makanan dan tidak perlu berdaftar dengan KKM. Ia dikawal oleh pihak Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (BKKM). Produk kategori makanan adalah dilarang untuk membuat sebarang tuntutan perubatan.
- Miliki Produk Jenama Sendiri Serendah RM1500.
- MOQ Serendah 50 unit.
- Penghantaran Percuma.
- Tiada caj GST/SST.
- Grafik @ Pereka Grafik Disediakan.
Kami boleh menyediakan hampir semua jenis produk berasaskan herba mengikut kehendak pelanggan & piawaian badan-badan berwajib