Pengilang OEM Jenama Sendiri Herba, 
Terbesar Di Malaysia.

(Marketing Division) Office Hour & Whatsapp Only: 

Serum

Dalam istilah kosmetik, serum adalah cairan yang mengandungi formula zat aktif yang berguna untuk memperbaiki struktur kulit.

Ia bertindak untuk melawan tanda-tanda penuaan seperti tompok-tompok hitam, kulit kusam, tona warna tak sekata, kedutan dan garis-garis halus yang terdapat pada kulit wajah.

Ia juga membantu mencegah jerawat dan mencerahkan serta memberi kesegaran dan keanjalan pada kulit.

Setiap serum mengandungi bahan-bahan yang suci dan selamat digunakan seperti vitamin C, asid amino, gliserin, cendawan, timun dan aloe vera.

Serum berkeupayaan untuk memperbaiki struktur kulit dari dalam kerana ia dapat menembusi ketiga-tiga lapisan kulit disebabkan saiz molekul-molekulnya yang lebih kecil (biasanya mengunakan teknologi Nano).

Contoh Produk:

1. Serum Apple Stem Cell
2. Serum Aloe Vera
3. Serum Nano Plus
4. Serum Herbal Plus
5. Serum Glutathione Plus
Untuk senarai jenis & bentuk produk dengan lebih tepat, sila rujuk bahagian Promosi.
Ada Idea Untuk Produk Sendiri??
Kami boleh menyediakan hampir semua jenis Serum berasaskan herba mengikut kehendak pelanggan & piawaian badan-badan berwajib. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.
Perhatian:
1. Sebarang produk yang mempunyai tuntutan perubatan perlukan kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
2. Semua produk kecantikan atau kosmetik perlu mendapat notifikasi yang diberikan oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (PBKD) sebelum dipasarkan di Malaysia.
3. Produk makanan & minuman adalah dikategorikan sebagai makanan dan tidak perlu berdaftar dengan KKM. Ia dikawal oleh pihak Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (BKKM). Produk kategori makanan adalah dilarang untuk membuat sebarang tuntutan perubatan.
- Miliki Produk Jenama Sendiri Serendah RM1500.
- MOQ Serendah 50 unit.
- Penghantaran Percuma.
- Tiada caj GST/SST.
- Grafik @ Pereka Grafik Disediakan.
Kami boleh menyediakan hampir semua jenis produk berasaskan herba mengikut kehendak pelanggan & piawaian badan-badan berwajib